De Voorwaarden

Spelregels voor vlooien-  en kofferbakmarkten

Toelating tot en verlaten van het terrein

Over het algemeen worden de voertuigen van deelnemers die zich hebben ingeschreven en vooruitbetaald hebben tussen 7.30 en 8.30 het eerst toegelaten.

Deelnemers die ter plekke willen betalen vanaf 8.30 tot 9.00.

Daarna volgen die gene die zonder inschrijving zijn gekomen die dan de eventuele nog leegstaande plekken mogen opvullen, maar zij maken ook de kans dat er geen plaats voor hen is.

Op de markten mag uitsluitend gebruikte of tweedehandse goederen worden verkocht, planten, groente, fruit, gekopieerde DVD of Cd’s is niet toegestaan. U krijgt van de organisatie een vuilniszakje waarin afval kunt doen en dit na afloop mee naar huis neemt. Wat u mag achterlaten en inleveren bij de organisatie is tweede hands kleding waar u geen belangstelling meer voor heeft. Dit gaat dan naar een goed doel.

Betaling

Betaling van de plaats geschiedt vooraf. De prijs staat duidelijk op onze home page. Het bedrag moet worden overgemaakt naar                          NL  94 INGB 0006844976 t.n.v. Mico-Event                                                         en moet drie dagen voor aanvang, zijn overgemaakt. De borg betaalt u contant bij binnenkomst. Deze krijgt u terug als u aan het einde van de markt uw plek schoon en netjes achterlaat.

Het publiek.

Over het algemeen zal het publiek tussen 9.00en 16.00 het terrein bezoeken. U mag het terrein dus ook niet voor 16.00 verlaten.

Annulering

Het kan altijd voorkomen dat u de gemaakte reservering niet na kunt komen. Dit moet dan bij ons dan twee dagen voor aanvang van de markt bij ons bekend zijn, om recht op restitutie van uw inschrijfgeld te hebben. Komt u zonder opgaaf niet, dan vervalt dat recht. Wij behouden ons het recht om na 9.00 uw plaats aan iemand anders te geven, tenzij wi weten dat u er aan komt. Heeft u nog vragen ga dan www.mico-event.nl of naar asrmico@planet.nl

Mico-Event